- Wijnhuis: Castelnuovo
- Mooie volle witte wijn
- Druifsoort is pinot grigio
- Smaken van citrus, meloen en appel
- Heerlijk bij vis en schaal- en schelpdieren
- Serveertemperatuur: 12-14 graden
- Wijnhuis: Castelnuovo
- Lichte rosé
- Druifsoorten 100% Pinot Grigio
- Smaken van aardbei en vanille
- Serveertemperatuur: 12-14 graden
- Wijnhuis: Castelnuovo
- Zware rode wijn met een dieprode kleur
- Smaken van zoethout, bramen en kruiden
- Heerlijk bij suddervlees, pasta en kaas
- Serveertemperatuur: 14-16 graden
- Wijnhuis: Fattoria Giuseppe Savini
- Een lichte rode wijn
- Druifsoort is montepulciano
- Smaken van braam en rode bes
- Heerlijk bij gegrild vlees, bbq gerechten en oude kaas
- Serveertemperatuur: 16-18 graden
- Wijnhuis: Castelnuovo
- Volle witte wijn
- Druifsoorten zijn garganega, tocai, friulano, chardonnay, trebbiano en cortese
- Heerlijk bij magere vissoorten en pasta
- Serveertemperatuur: 12-14 graden
- Wijnhuis: Castelnuovo
- Deze wijn heeft een robijn rode kleur
- Druifsoorten zijn corvina veronese, rondinella en molinara
- Smaken van vanille, rood fruit en kersen
- Heerlijk bij rundvlees, wild en kalfsvlees
- Serveertemperatuur: 16-18 graden
- Wijnhuis: Castelnuovo
- Robijn kleurige rode wijn
- Druifsoort is cabernet sauvignon
- Smaken van rood fruit
- Heerlijk bij pasta, lam en rundvlees
- Serveertemperatuur: 14-16 graden
- Wijnhuis: Castelnuovo
- Heerlijke witte spumante met een strogele kleur
- Druifsoorten zijn garganega, trebbiano toscano, trebbianello en cortese
- Smaak is bloemig
- Serveertemperatuur: 8-10 graden
- Wijnhuis: Fattoria Giuseppe Savini
- Een volle rode wijn
- Druifsoort is montepulciano
- Smaken van chocolade en donker fruit
- Heerlijk bij kalfsvlees, rundvlees en varkensvlees
- Serveertemperatuur: 17 graden
Wijnhuis: Fattoria Giusseppe Savini
Smaken van peer, appel en citrus
Druifsoort is giera
Heerlijk bij risotto met paddenstoelen, vis, schelp/schaaldieren en als aperitief
Serveertemperatuur: 6-8 graden