- Wijnhuis: Castelnuovo
- Volle witte wijn
- Druifsoorten zijn garganega, tocai, friulano, chardonnay, trebbiano en cortese
- Heerlijk bij magere vissoorten en pasta
- Serveertemperatuur: 12-14 graden
- Wijnhuis: Castelnuovo
- Een volle rode wijn
- Druifsoorten zijn corvina en rondinella
- De druiven worden half gedroogd om deze heerlijke amarone te maken
- Heerlijk bij rundvlees, eendenborst en kaas
- Serveertemperatuur: 16-18 graden
- Wijnhuis: Castelnuovo
- Super lekkere rosé spumante
- Druifsoorten zijn corvina veronese, rondinella en molinara
- Smaken van rood fruit.
- Serveertempertatuur: 8-10 graden
- Wijnhuis: Castelnuovo
- Robijn kleurige rode wijn
- Druifsoort is cabernet sauvignon
- Smaken van rood fruit
- Heerlijk bij pasta, lam en rundvlees
- Serveertemperatuur: 14-16 graden
- Wijnhuis: Fattoria Giuseppe Savini
- Volle rode wijn
- Druifsoort is montepulciano
- Smaken van chocolade, zwarte bes en rood fruit
- Heerlijk bij rundvlees, varkensvlees en pasta
- Serveertemperatuur: 16-18 graden
- Wijnhuis: Fattoria Giusseppe Savini
- Een witte wijn met een strogele kleur
- Druifsoort is pecorino
- Smaken van peer, steenvrucht en aardse geuren
- Heerlijk bij vis, pasta en vegetarische gerechten
- Serveertemperatuur: 10-12 graden
- Wijnhuis: Fattoria Giusseppe Savini Mooie koraalrose kleur Druifsoort is merlot Smaken van exotisch fruit, citrus en perzik Heerlijk bij rauwe vis, sushi, schaal/schelpdieren Serveertemperatuur: 10-12 graden
- Wijnhuis: Castelnuovo
- Heerlijke witte spumante met een strogele kleur
- Druifsoorten zijn garganega, trebbiano toscano, trebbianello en cortese
- Smaak is bloemig
- Serveertemperatuur: 8-10 graden