Over Vino Mara

Op feestjes en borrels kregen wij te horen dat mensen erg tevreden waren over de wijnen die wij schonken. Daarom zijn wij in 2005 begonnen met het selecteren en importeren van wijnen uit onder andere de Italiaanse streek Veneto. Sindsdien is Vino Mara uitgegroeid tot wat het nu is. Een wijn winkel met een dynamisch assortiment.


Anita de Rijk

Fijnproever

Voor mij is Italië een heerlijk vakantieland waar ik graag kom om de mooie steden en dorpjes, de natuur en het heerlijke weer, maar bovenal de Italiaanse keuken en zalige Italiaanse wijnen.

Pinot Grigio wijn is mijn favoriet. In de zomer ga ik voor een Chiaretto en valt er iets te vieren dan ontkurk ik graag de Spumante.

Om het Italiaanse (vakantie)gevoel naar Nederland te halen werk ik vol passie aan Vino Mara.

Salute.

Over Mij

  • Wijnliefhebber

  • Liefde voor Italië
  • Chiaretto & Spumante

Onze Beloften

Vino Mara is een wijnhandelaar met karakter. Een persoonlijke touch. Dit is waar wij voor staan.

De beste Italiaanse wijnen. Speciaal voor jou geselecteerd.

Wij houden het graag persoonlijk. Hulp nodig bij een keuze? Wil je ons bezoeken en daar je keuze maken? Toch liever telefonisch bestellen? Het kan allemaal. Wij staan voor je klaar.

Bij ons kun je niet alleen wijn bestellen. Wij organiseren ook wijnproeverijen zodat je in een gezellige omgeving van onze wijnen kan genieten.

Wij zijn geen vinologen, sommeliers en wijn-experts. Ons doel is om heerlijke toegankelijke Italiaanse wijnen naar Nederland te halen.
Samen met onze Italiaanse relatie proeven wij elk jaar verschillende nieuwe wijnen. Daar maken wij een selectie van welke wij toevoegen aan onze wijnlijst. Zo hopen wij dat jij enthousiast wordt van onze geselecteerde wijnen.

Samen met onze Italiaanse relatie zoek wij naar unieke, mooie en leuke wijnen. Daarmee onderscheidt ons aanbod zich van de rest.